Απόσυρση, ανακαίνιση μεταχειρισμένων Servers.

Βοηθήστε το περιβάλλον και μειώστε τα απορρίμματά σας με το να δίνετε τον παλιό σας εξοπλισμό για ανακαίνιση, αντί να τον πετάτε.

Εμείς φροντίζουμε έτσι ώστε όποια εξαρτήματα δεν γίνεται να ξαναχρησιμοποιηθούν να δίνονται για ανακύκλωση για να μην μολύνουν με τα χημικά που περιέχουν.

Αναλαμβάνουμε την απόσυρση μεταχειρισμένων υπολογιστών, καθώς και αγορές επώνυμων μεταχειρισμένων server σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Εάν είστε εταιρεία ή ιδιώτης και σας ανήκει επαγγελματικός εξοπλισμός πληροφορικής μπορείτε με ένα τηλεφώνημα να τα αποσύρετε, να τα πουλήσετε στις καλύτερες τιμές της αγοράς ή ακόμη και να τα ανταλλάξετε με νεότερα ή καινούρια.

Όλες οι συναλλαγές που αφορούν την απόσυρση των μεταχειρισμένων μηχανημάτων σας, γίνονται με απόλυτη διαφάνεια και προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες σας.

Μπορούμε να αναλάβουμε όλη την διαδικασία παραλαβής μεταφοράς και διαγραφής δεδομένων από τον εξοπλισμό σας ενώ εφόσων ζητηθεί μπορούμε να σας δώσουμε και πιστοποιητικό ασφαλούς διαγραφής δεδομένων.

Η πώληση μεταχειρισμένου επαγγελματικού εξοπλισμού πληροφορικής θα ελευθερώσει χώρο στις εγκαταστάσεις σας, θα σας απαλλάξει από το κόστος της συντήρησης ενώ μπορεί να δημιουργήσει και έσοδα.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του atom.gr

Designed By NexusLab.gr
Atom.gr © 2024