Εταιρεία

 

Το atom.gr εδρεύει στην Αθήνα και επικεντρώνεται στην προμήθεια επαγγελματικών προϊόντων πληροφορικής (καινούριων και μεταχειρισμένων) σε εταιρείες και πελάτες λιανικής.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 από τεχνικούς που εργαζόντουσαν για χρόνια στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής. Οι ίδιοι άνθρωποι συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν σε εσάς την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής χωρίς μεσάζοντες. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των προσπαθειών ήταν να οδηγήσουν την εταιρεία στη σημερινή της ανταγωνιστική θέση στην αγορά, διατηρώντας μια σταθερή ανοδική πορεία από την ημέρα της ίδρυσης της.

Αρχικά, επικεντρωθήκαμε στις απευθείας εισαγωγές μεταχειρισμένου επωνύμου επαγγελματικού ΙΤ εξοπλισμού από την Ευρώπη και την Αμερική. Σύντομα, επεκτείναμε τις προμήθειες και από ελληνικές εταιρείες, είτε αγοράζοντας stok σε πολύ χαμηλές τιμές, είτε από δημοπρασίες.

Εκτός από την προμήθεια ποιοτικού επωνύμου επαγγελματικού εξοπλισμού στις χαμηλότερες τιμες της αγοράς, έχουμε και την τεχνογνωσία να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης. Η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία στη δομημένη καλωδίωση (καλώδια CAT5e, CAT6) οπτικές ίνες κά. Το ειδικά εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο συνεργείο μας παρέχει τις υπηρεσίες του σε πολλά είδη κτιρίων, τόσο παλαιών όσο και καινούριων, και συχνά εργάζεται ενώ το κτίριο είναι ακόμα υπό κατασκευή.

Δεδομένου ότι η εταιρεία μας παρακολουθεί στενά κάθε καινοτόμο τεχνολογική εξέλιξη, οι τεχνικοί μας βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των νέων τεχνολογικών εφαρμογών δίνοντας έτσι την σιγουριά σε εσάς οτι είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

Η εταιρεία μας δεν είναι «συμβεβλημένη» ούτε «αποκλειστικός» αντιπρόσωπος και έτσι δεν δεσμεύεται, στη χρήση προιόντων συγκεκριμένων κατασκευαστών. Πιστεύουμε οτι οι σχέσεις "αποκλειστικότητας" μεταξύ εγκαταστάτη και προμηθευτή δεν προσφέρουν την απαραίτητη ευελιξία στην επιλογή των λύσεων που πρέπει να προταθούν στον πελάτη. Κύριο μας μέλημα είναι να ικανοποιείται ο πελάτης μας απο τις τιμές και την ποιότητα της δουλειάς μας και όχι οι προμηθευτές απο τον όγκο των πωλήσεών μας.

Για τους ίδιους λόγους δραστηριοποιούμαστε σχεδόν αποκλειστικά με λύσεις λογισμικού ανοιχτού κώδικα που είναι σε θέση να προφέρουν σημαντικά οφέλη σε πελάτες που θέλουν να αποκτήσουν λογισμικό και συστήματα υψηλών προδιαγραφών με χαμηλότερο κόστος. Φροντίζουμε ώστε κάθε πώληση ή εγκατάσταση εξοπλισμού να σχεδιάζεται και να υλοποιείται με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Κύριο μέλημά μας είναι ο πελάτης να μείνει ικανοποιημένος όχι μόνο κατά την ολοκλήρωση του έργου αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη περιήγηση στις σελίδες του ιστότοπού μας.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του atom.gr  εγγυημένος μεταχειρισμένος εξοπλισμός πληροφορικής.

Designed By NexusLab.gr
Atom.gr © 2024