Τρόποι Αποστολής

Τρόποι αποστολής

Δωρεάν αποστολή στο χώρο σας για αγορές πάνω από 300 ευρώ εντός Αττικής.

Για παραγγελίες εκτός Αττικής και άνω των 20 κιλών, η αποστολή μπορεί να γίνει μέσω πρακτορείου με κόστος από 20€-40€ που επιβαρύνει τον αγοραστή.

Μπορείτε να παραλάβετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα atom.gr, με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier): Παράδοση συνήθως σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία αποστολής ανάλογα με τον προορισμό. Τα έξοδα αποστολής διαφέρουν ανάλογα με το βάρος του δέματος και με την διεύθυνση αποστολής.
  2. Με παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας και να παραλάβετε αυτοπροσώπως την παραγγελία σας, για αποφυγή επιβάρυνσής σας με έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί, έχοντας λάβει σχετική ειδοποίηση με e-mail ή SMS ή μέσω τηλεφώνου.
  3. Με μεταφορική εταιρία: Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου. Παράδοση συνήθως σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής επιβαρύνει τον πελάτη.
  4. Με μεταφορικά μέσα της εταιρίας μας: Αφορά μόνο την περιοχή της Αττικής. Παράδοση συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο, για αγορές πάνω από 900 ευρώ.

 

Designed By NexusLab.gr
Atom.gr © 2024