Υπηρεσίες

Τεχνική υποστήριξη Server στo κατάστημα (Χολαργός).
Αναβάθμιση (upgrade) Server, επισκευές, εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος (Microsoft και Linux) και προγραμμάτων κατόπιν παραγγελίας. Αμεσα διαθέσιμα πολλά ανταλλακτικά καινούρια και μεταχειρισμένα.

Τεχνική υποστήριξη H/Y και Laptop στo κατάστημα (Χολαργός).
Επισκευές Laptop, αλλαγή οθόνης, ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά, καινούρια και μεταχειρισμένα.
Αντιμετώπιση ιών, εγκατάσταση και σύνδεση περιφερειακών συσκευών, λήψη αντιγράφων ασφαλείας (back-up).

Μεταφορά από και προς το χώρο σας.
Παραλαμβάνουμε και επιστρέφουμε διορθωμένο τον Server ή το Workstation, για να μην χάνετε χρόνο σε άσκοπες μετακινήσεις.

Τηλεφωνική και απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη.
Τεχνική υποστήριξη τη στιγμή που τη χρειάζεστε μέσω Internet.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε πως λειτουργεί και να συνδεθείτε με έναν τεχνικό μας.

Τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας.
Οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι να σας επισκεφθούν στο χώρο σας για προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν τηλεφωνικά ή μέσω απομακρυσμένης υποστήριξης.

Εγκαταστάσεις Δικτύων.
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις εγκατάστασεις ενσύρματων ή ασύρματων δικτύων από τη μελέτη και το σχεδιασμό, τη δομημένη καλωδίωση μέχρι και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση των Servers και των σταθμών εργασίας. Ειδικότητά μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων βασισμένων σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα (open source) για μεγαλύτερη οικονομία και μικρότερο συνολικό κόστος απόκτησης και συντήρησης (TCO).

Εγκαταστάσεις-Συντηρήσεις ψηφιακών τηλεφωνικών κέντρων.
Παρέχουμε υποστήριξη και ανταλλακτικά τηλεφωνικών κέντρων Elmeg - Funkwerk Teldat, Samsung, Aastra - Detewe
Opencom κλπ., καινούρια και μεταχειρισμένα.

Εγκατάσταση λογισμικού τηλεφωνίας Elastix.
Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης λογισμικού τηλεφωνίας elastix. Οι υπηρεσίες εγκατάστασης λογισμικού τηλεφωνίας elastix διατίθενται σε όλους τους πελάτες μας.
Διαθέτουμε τεχνογνωσία για όλες τις ανάγκες, από μικρούς αυτοματισμούς μέσω του τηλεφωνικού σας κέντρου μέχρι Οutbound Dialers.

Ανάπτυξη "Custom-made" λογισμικού.
Ανάπτυξη εφαρμογών για όλες τις ανάγκες, από μικρές εφαρμογές μέχρι πολυσύνθετες λύσεις -αυτόνομες ή δικτυακές- με βάσεις δεδομένων.

Συμβόλαια υποστήριξης για επιχειρήσεις.
Μηνιαία συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης για επιχειρήσεις σε εγκαταστάσεις που έγιναν από τους τεχνικούς μας. Αν χρειάζεστε υποστήριξη για ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση επικοινωνήστε μαζί μας.

Designed By NexusLab.gr
Atom.gr © 2024