Κατηγορίες
Μας εμπιστεύτηκαν
Faronics Power Save Standard Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /virtual/atom.gr/htdocs/catalog/view/theme/egestas/template/product/product.tpl on line 15

Faronics Power Save Standard

13,50€
Με ΦΠΑ: 16,74€
Κατασκευαστής: Faronics
Κωδικός Προϊόντος: Faronics Power Save Standard
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
SKU Προϊόντος: 569
Ποσότητα:

Η εταιρεία μας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Faronics στην Ελλάδα από το 2009 προσφέρει στην Ελληνική αγορά την νέα έκδοση του λογισμικού προστασίας λειτουργικού συστήματος Faronics Power Save Standard.

Το Faronics Power Save Standard είναι ένα έξυπνο λογισμικό που σας βοηθάει ενεργά στο να μειώσετε την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος των υπολογιστών σας χωρίς ταυτόγχρονα να κάνετε καμία περικοπή στην απόδοση.

Το Faronics Power Save μειώνει σημαντικά το ενεργειακό κόστος λειτουργίας ενός υπολογιστή, με μέσο ετήσιο όφελος που φτάνει και τα 30€ ανά υπολογιστή άνα έτος.

Το Faronics Power Save εχει σχεδιαστεί ειδικά για να μην επιβραδύνει τις καθημερινές λειτουργίες, επιτρέποντας στους διαχειριστές του συστήματός να θέτουν παραμέτρους και κανόνες για το πότε και πώς οι διάφορες δράσεις μείωσης ενεργειακού κόστους ενεργοποιούνται. Χωρίς αθέμιτες απενεργοποιήσεις και χωρίς περιορισμούς στην δραστηριότητά σας.

Ιδανικό για Internet cafe, εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, εταιρείες με πολλούς υπολογιστές αλλά και ιδιώτες.

Μειώστε το κόστος λειτουργίας των υπολογιστών σας, βοηθώντας το περιβάλλον.

Σχετικά Προϊόντα
Ετικέτες: Faronics Power Save Standard
  • Microsoft Registered Refurbisher
  • Απόσυρση Laptop
  • Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής
Designed By NexusLab.gr
Atom.gr © 2024