Κατηγορίες
Μας εμπιστεύτηκαν
Faronics WINSelect Enterprise Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /virtual/atom.gr/htdocs/catalog/view/theme/egestas/template/product/product.tpl on line 15

Faronics WINSelect Enterprise

Καλέστε για τιμή
Με ΦΠΑ: 0,00€
Κατασκευαστής: Faronics
Κωδικός Προϊόντος: Faronics WINSelect
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
SKU Προϊόντος: 572
Ποσότητα:

Η εταιρεία μας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Faronics στην Ελλάδα από το 2009 προσφέρει στην Ελληνική αγορά την νέα έκδοση του λογισμικού προστασίας λειτουργικού συστήματος Faronics WINSelect Enterprise.

Το Faronics WINSelect Enterprise επιτρέπει σε διαχειριστές συστημάτων να ελέγχουν την πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές, σελίδες και χώρους στους υπολογιστές των χρηστών.

Για απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών Windows επιλέξτε το Faronics WINSelect, σας δίνει έναν γρήγορο τρόπο να ρυθμίζετε την λειτουργία οποιουδήποτε υπολογιστή χρησιμοποιεί λειτουργικό Windows.

Το Faronics WINSelect ακόμη συμπληρώνει ελέγχει επεκείνει και μερικές φορές αντικαθιστά τα Group Policy Objects (GPO) των Windows.

Ιδανικό για Internet cafe, εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, εταιρείες με κοινόχρηστους υπολογιστές ή πολλές διαφορετικές εγκαταστάσεις..

Μειώστε το κόστος συντήρησης των υπολογιστών σας και αυξήστε την παραγωγικότητα του εξοπλισμού σας.

Σχετικά Προϊόντα
Ετικέτες: Faronics WINSelect
  • Microsoft Registered Refurbisher
  • Απόσυρση Laptop
  • Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής
Designed By NexusLab.gr
Atom.gr © 2024