Όροι και προϋποθέσεις αποστολής

Το atom διατηρεί το δικαίωμα επιλογής του μέσου αποστολής της παραγγελίας. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί συγκεκριμένο τρόπο ή μέσο αποστολής, ευθύνεται εξ' ολοκλήρου για την χρέωση των εξόδων αποστολής καθώς επίσης και για τυχόν φθορές ή και απώλεια του προϊόντος.

Αντικείμενα που το βάρος τους υπερβαίνει τα 30 κιλά, δεν χωράνε σε ασανσέρ ή είναι αναγκαστική η μεταφορά τους από σκάλες (π.χ. rack), η παράδοση θα γίνεται επί πεζοδρομίου. Για παραδόσεις που αφορούν σε κάποιον όροφο μέσω σκάλας θα γίνονται έπειτα από συνεννόηση και πιθανώς να υπάρχει επιπλέον χρέωση για την οποία θα ενημερωθείτε πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Για προϊόντα που καταστράφηκαν κατά την μεταφορά, ο παραλήπτης οφείλει να ενημερώνει τo atom εντός 24 ωρών από την παραλαβή για αντικατάσταση του προϊόντος.

Για παραδόσεις που επιθυμείτε να γίνουν Σάββατο θα πρέπει να το δηλώνετε στην παραγγελία σας. Η χρέωση είναι επιπλέον του κόστους αποστολής.

Ορισμένες περιοχές ορίζονται από τις εταιρίες μεταφορών και ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτες. Σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανόν να απαιτείται επιπλέον χρέωση για παράδοση στον τελικό προορισμό. Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση από το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας πριν την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Το atom δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης. Τα λογότυπα/ σήματα/ ονόματα που χρησιμοποιούνται είναι κατοχυρωμένα δικαιώματα των αντίστοιχων εταιριών.

 

Designed By NexusLab.gr
Atom.gr © 2023